O Nás

Ivan Bergman

Ivan Bergman

Ivan Bergman je vedúci tímu sociálneho obchodovania a špecialista na binárne opcie na onlineobchodovanie.sk. Ivan má desať rokov skúseností z odvetvia, ktoré získal v Spojenom kráľovstve, kde pracoval ako trhový poradca pre významného britského makléra cenných papierov.
Pascal Wong

Pascal Wong

Pravdepodobne najpozitívnejšie naladená osoba v našom tíme. Je ním Pascal Wong. Pascal je nadšený pre obchodné príležitosti na ázijských trhoch. Zaoberá sa aj našimi maklérmi zo Stredného východu a Ázie, aby sa uistil, že všetky informácie na našich recenziách na onlineobchodovanie.sk sú aktuálne. Pascal sa nedávno presťahoval z Číny na Maurícius, kde si užíva slnečné dni na pláži so svojou rozrastajúcou sa rodinou. Pascal hovorí čínsky, francúzsky, rusky a anglicky.

Sandra Summers

Sandra Summers

Sandra je naším najnovším prírastkom do tímu profesionálnych obchodníkov na onlineobchodovanie.sk. Sandra sa už 6 rokov venuje obchodovaniu, zaoberá sa kryptomenami, blockchainom a arbitrážnymi príležitosťami, a preto je kľúčom k tomu, aby sme našich používateľov informovali o najnovších inováciách a trendoch, čo určite pomôže každému urobiť to najlepšie rozhodnutie vo svete obchodovania. Keď sa práve hlboko neponára do čísel, baví ju horolezectvo a dlhé prechádzky po Prahe, kde žije.

Simon Leblanc

Simon Leblanc

Skúsenosti prichádzajú s vekom a Simon je toho dokonalým príkladom. Narodil sa a vyrastal vo Francúzsku a o investovanie prejavoval záujem už od útleho veku. Simon riadi každodennú prevádzku onlineobchodovanie.sk, pričom riadi náš viacjazyčný tím obchodných zástupcov. Jeho vášňou sú akcie a podielové listy. Simon tiež úzko spolupracuje s našimi maklérmi na udržiavaní aktuálnych najvyšších regulačných požiadaviek. Simon hovorí plynule francúzsky, španielsky a portugalsky.

Scroll to Top